Danko_Jones_0280_photocredit_-_Dean_Karr

Bandit.se:

Kanadas högexplosiva trio, med huvudpersonen Danko Jones i spetsen, är klar för Bandit Boat 16. Bandet är ett av de mest efterfrågade av Bandit Boats trogna publik. Den 15:e-16:e november drar Bandit Boat 16 ut på Östersjön.

”We’re very excited to get on The Bandit Boat. High Rockin’ on the High Seas? We’re in!” hälsar Danko Jones.

Danko Jones är ett av de mest spelade banden på Bandit de senaste åren. Bandet headlinade Bandit Rock Awards 2011. Nu tar vi med dem på Bandit Boat 16.

Danko Jones är en drömbokning. Bandets liverykte är vida känt. Bandit Boat 16 kommer bli ännu en episk kryssning. Vi är grymt stolt att presentera Danko Jones som höstens headliner”, säger Mattias Arwidson, programchef Bandit Rock.

Danko Jones har i mer än ett decennium skämt bort oss med en rad fulländade rockalbum. Därtill liveupplevelser starkare och intensivare än vad som borde vara möjligt. Med sin förkärlek till Sverige har vi genom åren dessutom fått en extra hög dos av bandet.

Bandit Boat lanserades i april 2006 och har två gånger om året sen dess levererat rockkryssningar kända för sin sköna stämning och starka line-up av svenska och utländska rockband.
På tidigare Bandit Boats har band som Black Stone Cherry, Mustasch, cKy, Hardcore Superstar, Alestorm, Raubtier, Korpiklaani, Pop Evil, Heaven’s Basement med flera lirat.

Bandit Boat arrangeras av radiostationen Bandit Rock i samarbete med Tallink Silja.

dankojones.com – facebook.com/dankojones – twitter.com/dankojones

bandit.sefacebook.se/banditrocktwitter.com/banditrock

För bokning av biljett: tallinksilja.com/bandit-boat 

bandit

Ett svar

  1. Francisco

    The Union Hotel is out favorite rtenaurast. We live in the Santa Rosa area and look forward to heading away to quiet Occidental and especially to the serenity of the Union Hotels patio with the redbud, lilac, and bubbling fountain. The food is fantastic piping hot (pizza dough) bread sticks arrive immediately along with the French bread in the bread basket. The polenta is so creamy (because its made with real cream). The shrimp pasta is loaded with prawns and the pasta is cooked al dente. The brushetta is the best we have ever had! The Friday night clam chowder (minnestone option) is creamy, buttery, and incedibly generous with clams. Portions are large. The chicken (organic) on the menu really is a full half of a chicken. Our last visit we tried panini from the panini menu (3 choices from a full page of fillings). We tried carmelized onion, roasted red pepper (sweet!), and avocado which was layered with crispy fresh arugula. And one of our favorite desserts is the tiramisu a huge piece creamy with mascarpone layered with Wolf coffee and Kalua soaked sponge cake. Comfortable, delicious food, full portioned meals, at very reasonable prices.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas