• Arrangör

ironmaiden_poster-1

Den 10 juli intar Iron Maiden Malmö Stadion och tre dagar senare spelar de på Friends Arena i Stockholm när deras MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR landar i Sverige. Nu kan vi släppa upp hela 1000 extra ståplatsbiljetter till konserten i Malmö. Dessa släpps i detta nu. 

Aftonbladets Joacim Persson var på plats på turnépremiären i Bilbao i Spanien för några veckor sedan och gav konserter 4 plus och hyllade den som ”briljant”. Trycket på biljetter har varit stort när turnén nu kommer till Sverige för konserter både i Malmö på Malmö Stadion och på Friends Arena i Stockholm.Förra veckan kunde vi släppa upp fler biljetter till Stockholmskonserten – det finns fortfarande ett fåtal kvar – nu kan vi göra likadant i Malmö. Efterfrågan på ståplatsbiljetter som varit slut sedan en tid har varit stor så därför är vi väldigt glada att nu kunna släppa hela 1000 extra ståplatsbiljetter till försäljning för Malmökonserten.

Vi ses nästa vecka!

Datum10.7 – Malmö, Malmö Stadion
13.7 – Stockholm, Friends Arena
För mer informationwww.ironmaiden.com

 

Biljetter

Malmö: Biljetterna kostar 596-695 kr och säljs via LiveNation.se, Kulturbolaget.se, Eventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000. (Köpta biljetter kan hämtas ut på ATG- eller Eventim-ombud).

 

Stockholm: Biljetterna kostar 450-725 kr och säljs via LiveNation.se, Friendsarena.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt TicnetOmbud.