Piratrockarna Alestorm släpper en live-DVD, Live At The End Of The World, den 13 november via Napalm Records.

Låtlista Live At The End Of The World:
1. The Quest
2. The Sunk’n Norwegian
3. Leviathan
4. Shipwrecked
5. Over The Seas
6. Midget Saw
7. Nancy The Tavern Wench
8. Pirate Song
9. Back Through Time
10. Wenches & Mead
11. Death Throes Of The Terrorsquid
12. Keelhauled
13. Rumpelkombo
14. Set Sail And Conquer
15. Captain Morgan’s Revenge
16. Rum


Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas