• Arrangör

 

För några veckor sedan kunde vi meddela att Mötley Crue återvänder en allra sista gång för att spela på Ericsson Globe på deras ”The Final Tour” den 16 november. Nu är det klart att självaste Alice Cooper följer med som Special Guest.

Alice Cooper var pionjären för den teatraliska hårdrocken. Med lika mycket inspiration hämtad från skräckfilmer som från vaudeville och garagerock, tog bandet världen med storm i början av 1970-talet. Alice Cooper kom att revolutionera rockvärlden och blev en av musikhistoriens främsta inspirationskällor. Bandet banade väg för musiker som KISS, Ozzy Osbourne och Marilyn Manson. Efter fyra respektingivande decennier i strålkastarljuset valdes Alice Cooper in i Rock and Roll Hall of Fame 2011.

Förra veckan bjöd han publiken på Gröna Lund i Stockholm och Furuvik i Gävle på en oförglömlig uppvisning i skräckrock, och nu är det alltså klart att vi tillsammans med Mötley Crüe får uppleva ”Poison”, ”School’ Out” och många fler hits även i november.

Om Mötley Crüe
Kvartetten från Los Angeles – Vince Neil (sång), Mick Mars (gitarr), Nikki Sixx (bas) och Tommy Lee (trummor) – har under sina 34 år sålt över 80 miljoner album. De har åstadkommit sju platinum- eller multiplatinum-säljande album, över 20 låtar på världens topplistor, en stjärna i Hollywood Walk of Fame, tre Grammy-nomineringar, fyra New York Times bästsäljare (inkluderat bandets självbiografi ”The Dirt”) och otaliga utsålda turnéer världen runt där de spelat för miljontals fans.

En epok är på väg att ta slut. Missa inte chansen att se ett av de största och mest inflytelserika rockbanden genom tiderna när de kommer tillbaka till Sverige för allra sista gången, tillsammans med lika legendariska Alice Cooper.

Den 16 november i Stockholm kommer att gå till rockhistorien. Vi ses där!


Datum

16.11 – Ericsson Globe, Stockholm

 

Biljetter

Biljetterna kostar 450-725 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se / AXS-ombud samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.