Förvänta dig hyperenergisk ironi och slamrig ska-punk, för i mars är det dags för Kaliforniens finest – Reel Big Fish – att återvända till Sverige. Den 28 mars spelar bandet i Stockholm och Debaser Slussen för att dagen efter besöka Sticky Fingers i Göteborg. Biljetterna släpps på onsdag den 21 november.

Redan 1995 släppte Reel Big Fish sitt debutalbum på eget bolag. Everything Sucks kom att bli en riktig undergroundhit i ska- och punkkretsar och tog bandet vidare till nya höjder. Ett skivkontrakt med Mojo Records skrevs under och idag, åtta album senare, är platsen på punkkartan en självklarhet.

Reel Big Fish vet tveklöst hur man gör för att få golvet att gunga och väggarna skaka, men framförallt har de i sina liveframträdanden ett unikt recept för att få en folkmassa att röra på sig. Som om inte detta vore nog, har bandet tagit med sig amerikansk support i form av inga mindre än Suburban Legends.

I mars kommer de till Sverige för två spelningar. För det är vi tacksamma.

Datum

28.3 – Stockholm, Debaser Slussen
29.3 – Göteborg, Sticky Fingers

Biljetter

Stockholm: Biljetterna kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via LiveNationTicnet / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud.

Göteborg: Biljetterna kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via LiveNationStickyfingers och Biljettforum.