• Arrangör
Slayer-nb-660x376

De senaste åren har Slayer besökt Sveriges största scener med konserter på bl.a. Ullevi, Metaltown, Gröna Lund och STHLM Fields. Idag kan vi stolt meddela att Slayer kommer till Malmö för en exklusiv klubbspelning på KB den 22 juni! Biljetterna till konserten släpps på fredag den 30 maj kl 10.00.

Med elva album, tusentals spelningar och över 30 år tillsammans är Slayer ett av världens största och viktigaste metalband, någonsin. Medan andra tvingats leva på nostalgi och gamla minnen, fortsätter Slayer att ständigt övertyga och aldrig tappa greppet som världens hårdaste band. Alltid lika vackert brutalt.

Sedan ett av världens bästa och mest inflytelserika metalalbum, ”Reign in Blood”, släpptes för 27 år sedan har de haft demonproducenten Rick Rubin vid sin sida. Ett vinnande samarbete som även ledde dem fram till det senaste albumet ”World Painted Blood” som kom 2009.

Efter den tragiska bortgången av gitarristen Jeff Hanneman förra året är Slayer tillbaka med den tunga singeln ”Implode”, deras första nya låt på fem år. Bandet har också bekräftat att det kan bli en ny Slayer-platta till 2015. Ett bevis nog för att Slayer fortfarande har viktiga saker att uträtta.

Presenteras av Kulturbolaget

Datum

22.6 Malmö Kulturbolaget


Länkar

Hemsida
Facebook