• Arrangör

architects

Live Nation

Tunga Architects till Stockholm

Architects är bandet som det inte går att värja sig från. Inte från stereon, inte från radion och inte i havet av fans framför scenen. Sedan 2004 har de plågat sina instrument till oigenkännlighet. Men fansen står raka och väntar sig mer. Förståeligt. Architects fysiska metalcore besöker Klubben på Fryshuset i Stockholm den 26 mars. Biljetterna är släppta till försäljning i detta nu.    

Kvartetten från Brighton började göra väsen av sig redan 2004 och har med fjolårets kritikerhyllade alster ”Daybreaker” hunnit till album nummer fem. Bandet är nu också aktuella med sin egna dokumentär “One Hundred Days: The Story Of Architects Almost World Tour”!

Med detta, konstant turnerande och en förmåga att aldrig säga nej till en spelning har de samlat ett regemente av fans som bara växer och växer. De har på ett perfekt sätt enat matematisk precision, ekvationsriff och hela världens ilska till en explosiv bomb som briserar i dina öron.

Blod, svett och tårar och lite mer blod är summan av den uppvigling och det konstanta trycket som uppstår när man bevittnar Architects live. Det är som att bli överkörd av en trimmad bulldozer. De har delat scen med likasinnade band som Bring Me The Horizon, Comeback Kid, Atreyu och inte minst legenderna Faith No More.

Datum

26.3 Stockholm, Klubben – Fryshuset

Biljetter

Biljetter kostar 245 kr + serviceavgift och säljs via LivenNation.se, Ticnet.se samt Ticnet-ombud.