• Arrangör

At The Gates

19 år efter senaste, och galet hyllade, albumet är Sveriges största och mest inflytelserika death metal-band tillbaka med nytt efterlängtad album och turné! At The Gates ställer sig åter på scenerna och i slutet av november erövrar de Göteborg, Stockholm och Malmö. Biljetterna släpps till försäljning nu på torsdag den 27 mars kl 9.00.

At The Gates är tillbaka och det med råge. Efter ett antal hyllade återföreningsspelningar är bandet på allvar tillbaka för att visa var skåpet ska stå. Senare i år släpps deras första album sedan det mästerliga och djupt inflytelserika albumet Slaughter of The Soul som släpptes för snart 20 år sedan, en skiva som när den kom 1995 höjdes till skyarna av både kritiker och fans världen över och som dess ständigt hittat nya lyssnare. På nya alstret At War With Reality tar At The Gates vid precis där Slaugther of The Soul slutar. Allt är uppbyggt för en kommande succé.

Under nittiotalet så kom At The Gates att bli ett av de största death metal-banden i genren och de skapade det som många kom att kalla ”The Gothenburg Sound”. De kom att bana vägen för band som Dark Tranquility och In Flames och de har influerat mer band än vad som går att räkna.

När nu At The Gates dyker upp med nyheten om att ett nytt album  är på väg så är det svårt att inte kippa efter andan och med vetskapen om att de kommer spela live i anslutning gör livet bra mycket enklare att ta sig an.

Support: Grave + Morbus Chron

Datum

27.11 – Göteborg, Trädgårn
28.11 – Stockholm, Arenan
29.11 – Malmö, KB

Biljetter

Göteborg/Stockholm: Biljetterna säljs via Livenation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

Malmö: Biljetterna säljs via Livenation.se, Kulturbolaget.se, Eventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.