• Arrangör

Live Nation - Pressmeddelande

När Avenged Sevenfold spelade i Sverige sist var det på ett utsålt Hovet i Stockholm den 8 november. Nu kan vi glädjande meddela att det är Göteborgs tur! Med nya albumet ”Hail To The King” i bagaget är det nu klart att Avenged Sevenfold kommer till Scandinavium i Göteborg den 24 juni.


Biljetterna släpps fredagen den 7 februari kl 9.00.

I augusti förra året släppte de sitt sjätte album ”Hail To The King”. Gaffa gav plattan  5 av 6 i betyg och skrev: ”Kvintetten har inte bara återskapat, moderniserat och satt sin egen prägel på musiken de själva växte upp med. De har producerat fram och väckt liv i den hungriga genren och utmanar nu idolerna om tronen.”

Avenged Sevenfolds femte album ”Nightmare” från 2010 sålde guld och gick direkt in på Billboard-listans förstaplats med hitsinglar som ”Nightmare”, ”So Far Away” och ”Welcome To The Family”. Därefter fick de en stor hit med ”Carry On”, en låt specialskriven för TV-spelet Call Of Duty Black Ops 2.

Avenged Sevenfold är ett hyllat liveband som tidigare spelat på Metaltown i Göteborg, och Hovet i Stockholm. Sistnämna sålde slut på nolltid så det är ett faktum att bandet gör rätt i att komma tillbaka till Sverige för mer kaos.

Datum

24.6 Göteborg, Scandinavium

Biljetter

Biljetterna kostar 450-525 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.seTicnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.