BiffyClyro_press

Missade du den intima och bejublade konserten med Biffy Clyro i höstas? Misströsta inte, snart har du återigen chansen att se de skivaktuella skottarna. Den 23 februari spelar trion på Trädgår’n i Göteborg och den 3 mars på Berns i Stockholm. Biljetterna släpps på fredag den 21 december.

När Biffy Clyro spelade i Stockholm i november var intresset enormt och biljetterna såldes ut på nolltid. Resultatet blev intimt, svettigt och den lyckosamma publikenen bjöds på en konsert som blåste deras sinnen rena. Med detta i minne är det med extra stor glädje vi nu kan hälsa bandet välkomna åter till Sverige, och denna gång till både Göteborg och Stockholm.

Som uppvärmning inför konserterna släpper Biffy Clyro den 30 januari sitt sjätte studioalbum Opposites, som glädjande nog dessutom är en dubbelskiva. Vi har redan fått ett smakprov i form av låten Stingin’ Belle och senast den nya singeln Black Chandelier som bevisar att det är med all rätt våra förväntningar på bandet fortsätter vara höga.

Biffy Clyros sound karaktäriseras av en tung, men samtidigt melodisk, blandning av gitarr, bas och trummor, där alla tre bandmedlemmarna bidrar med sång. Live är bandet vildsinta och sammansvetsade till den grad att vi misstänker en form av övermänsklighet.

Redan i februari är det alltså dags för våra skotska hjältar att åter bjuda oss på en musikalisk resa. MON THE BIFF!

www.biffyclyro.com

Datum

23.2 – Trädgår’n, Göteborg
3.3 – Berns, Stockholm

Biljetter

Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation och Eventim.