• Arrangör

billyidol-1

Han är utan tvekan en av rockhistoriens största ikoner och har gett oss oförglömliga låtar som ”Dancing With Myself”, ”Rebel Yell” och ”White Wedding”. Nu är det klart att ingen mindre än Billy Idol kommer till Sverige för två konserter i sommar.

Lördagen den 27 juni intar han Fästningshörnan i Varberg, och dagen efter är det Gröna Lunds tur.

Biljetterna till Varbergskonserten släpps torsdagen den 29 januari kl 10.00. Information om inträde och Gröna Kortet finns via Gronalund.com.

Billy Idol var en av de första och största stilikonerna inom punkrocken på 1980-talet. Hans karaktäristiska leende, den knutna näven och de stora hitsen ”Rebel Yell”, ”Cradle of Love”, ”White Wedding” och ”Dancing With Myself” gjorde honom till en av MTV:s första megastjärnor.

Han har sålt 40 miljoner album världen över och i höstas släppte han sitt första album på över 10 år, ”Kings & Queens of the Underground”. Det är en turné med samma namn som nu äntligen tar honom tillbaka till Sverige för två konserter i sommar.

Med en nysläppt biografi med namnet ”Dancing With Myself” och nytt album känns denna levande legend återigen högaktuell, men vi kan lova att det som händer på i Varberg och på Gröna Lund i sommar kommer var en mix av nytt och gammalt, där hans tidlösa hits kommer få den svenska publiken att rebelliskt skrika efter mer.

Vi ses i sommar.

Datum

27.6 – Varberg, Fästningshörnan
28.6 – Stockholm, Gröna Lund

Biljetter

Varberg: Biljetterna släpps den 29 januari kl 10.00. Mer information på Kulturbolaget.se

Stockholm: Gronalund.com