• Arrangör

D_BlackStoneCherry_Fryshuset_AccessRock-61

Kentuckys stoltheter återvänder till Sverige i februari för en spelning. Torsdag den 25 februari kommer söderrockarna till Fryshuset i Stockholm. Senast de var här blev det stor succé med fulla lokaler och vi välkomnar givetvis Black Stone Cherry tillbaks med öppna armar!

Biljetter släpps fredag 2 oktober kl 09.00 på www.LiveNation.se

Sedan starten 2001 har Black Stone Cherry tuffat på som tåget. I och med förra årets hyllade album Magic Mountain har man nu släppt fyra studioalbum, ett livealbum och tre EP:s. Black Stone Cherry visar inga tecken på att stoppa segertåget heller då ett nytt album är planerat till 2016, som vi säkerligen kommer att få höra delar av på Fryshuset i februari!

Bandet blandar bluesig rock och primal stonerrock och har skapat ett unikt sound som lockat fans världen över. Populariteten har inte minst visat sig i och med bandets åtta(!) singlar på Billboards Mainstream Rock-lista. Låtar som White Trash Millionaire, Lonely Train och Blame It On The Boom Boom har var för sig miljontals streams och har blivit riktiga fanfavoriter.

Förutom ett flertal egna turnéer har bandet bland annat agerat förband till band som Def Leppard, Bad Company, Nickelback och Lynyrd Skynyrd. Hann du inte få biljett förra gången bandet var i Sverige? Eller vill du återuppleva magin som är en liveshow med Black Stone Cherry? Då släpps biljetterna nu på fredag den 2 oktober!

www.blackstonecherry.com

Datum
25.2 2016 – Stockholm, Fryshuset