BSC

När Kentucky-bandet var i Sverige senast var det stor succé. Bandet är nu högaktuella med nya albumet Kentucky och den 5 februari är det dags för bandet att återvända till Sverige och Debaser Strand i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 29 juli kl 10.00 via www.LiveNation.se.

Sedan starten 2001 har Black Stone Cherry tuffat på som tåget. I och med årets efterlängtade album Kentucky har man nu släppt fem studioalbum, ett livealbum och tre EP:s. Black Stone Cherry visar inga tecken på att stoppa segertåget heller, med det nya albumet som hyllats och kallats för det bästa Black Stone Cherry-albumet hittills!

Bandet blandar bluesig rock och primal stonerrock och har skapat ett unikt sound som lockat fans världen över. Populariteten har inte minst visat sig i och med bandets åtta(!) singlar på Billboards Mainstream Rock-lista. Låtar som White Trash Millionaire, Lonely Train och Blame It On The Boom Boom har var för sig miljontals streams och har blivit riktiga fanfavoriter.

Förutom ett flertal egna turnéer har bandet bland annat agerat förband till band som Def Leppard, Bad Company, Nickelback och Lynyrd Skynyrd. Hann du inte få biljett förra gången bandet var i Sverige? Eller vill du återuppleva magin som är en liveshow med Black Stone Cherry? Då släpps biljetterna nu på fredag den 2 oktober!

www.blackstonecherry.com

Datum:
5.2 – Stockholm, Debaser Strand