Smink, läder och en musikalisk tyngd – framgångsrika Black Veil Brides är fullt utrustade när de kommer till Sverige i vår. Med sig har de då dessutom ett pinfärsk nytt album. Den 20 april spelar amerikanerna i Stockholm och den 24 april ges en konsert i Göteborg. Biljetterna till konserterna är släppta i detta nu.


Med en gotiskt inramad look från 1980-talets glamrocksperiod och med ett modernt sound från 2000-talets rockmangel kommer det hyllade amerikanska metalcorebandet Black Veil Brides till Sverige i vår.

Sedan debutskivan We Stitch These Wounds har deras karriär pekat spikrakt uppåt. Bland annat har bandet ett flertal listplaceringar i ryggen, nomineringar till en mängd utmärkelser och vunnit priser som ”Best New Artist” vid Revolver’s Golden Gods Awards och ”Best Newcomers” vid Kerrang! Awards. Black Veil Brides har även turnerat med rockgiganter som Mötley Crüe och Slash samt spelat på erkända storfestivaler som engelska Download och tyska Rock am Ring.

2013 är det dags för ännu ett glammigt metalalbum medpunkinslag då skivan Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones släpps. Releasen firar Black Veil Brides med att spela på Klubben i Stockholm den 20 april och på Sticky Fingers i Göteborg den 24 april. Missa inte två kvällarfyllda med smink, läder, svett och ett sjukt ös!

Datum

20.4 – Stockholm, Klubben – Fryshuset
24.4 – Göteborg, Sticky Fingers

Biljetter

Stockholm: Biljetterna kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se,Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud.

Göteborg: Biljetterna kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, stickyfingers.nu och biljettforum.se