• Arrangör

Blondie

Legendariska Blondie firar 40 år som band och gästar Sverige för en exklusiv spelning i Stockholm i sommar. Den 10 juni ställer sig bandet med magiska Deborah Harry i spetsen på Cirkus scen. Biljetterna släpps den 11 mars kl 9.00.

Blondie är tillbaka med ett nytt album, Ghost of Download. Första singeln A Rose By Any Name är en fantastisk poplåt i sann Blondie-anda och gästas av The Gossips Beth Ditto.

Med en karriär som sträcker sig över 40 år och med 40 miljoner sålda skivor i ryggen har Blondie utan tvekan skrivit in sig i musikhistorien. Deras catchiga new wave-pop har med låtar som X Offender, Atomic, Heart of Glass och inte minst Hanging On The Telephone influerat flera generationer av musiker och skapat en armé av lojala fans. Albumet Parallel Lines kom att sälja över 20 miljoner exemplar och fortsätter än idag att fånga in nya lyssnare.

2006 valdes Blondie in i Rock N Roll Hall of Fame och Rock Walk of Fame.

Debbie Harry och gitarristen Chris Stein var så sent som i januari i år på Sverigebesök då de bl.a. besökte Skavlan. Nu är det alltså klart att de med hela bandet kommer tillbaka till sommaren, vilket vi är enormt glada för. Den 10 juni går de på scenen på Cirkus i Stockholm, en show som inte får missas. Biljetterna släpps till försäljning den 11 mars kl 9.00.

Datum

10.6 – Stockholm, Cirkus

Biljetter

Biljetterna kostar 450-550 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.