• Arrangör
  • Festival

Bråvalla

 

Bråvalla Festival ger dig Mando Diao:

”Vi är oerhört glada att kunna presentera Mando Diao till Norrköping i sommar! Borlängegrabbarna har under loppet av tio år släppt ifrån sig fem stycken studioalbum som sålt mer än 1,5 miljoner exemplar runt om i världen vilket gör dem till ett av våra internationellt mest framgångsrika band på den här sidan millennieskiftet. I sommar kommer de endast att ställa sig på ett par få festivalscener för att framföra musiken från den senaste succéskivan Infruset så därför känns det extra kul att de väljer att besöka Bråvalla Festival.

Mando Diao har som band visat sig vägra att stagnera, som om utrymmet i den garagerock de utgick ifrån vid debuten Bring ’em In 2002 inte var tillräckligt för all fantastisk musik inom dem. Utvecklingen har ständigt tagit dem framåt, utmaningen att prova nya vägar och att våga placera sig själva i nya och oväntade sammanhang har bl.a. visat sig i samarbeten med bröderna Salazar och nu senast med den briljanta skivan Infruset, där Mando Diao introducerar mästerpoeten Gustaf Fröding för en ny generation.
Infruset är sedan elva veckor tillbaka det bäst säljande artistalbumet i Sverige och vi är fullständigt övertygade om att även Fröding själv skulle ha applåderat Mando Diao för deras arbete med hans poesi.

Bråvalla Festival äger rum i Norrköping 27-29 juni 2013. Klara artister sedan tidigare är Rammstein, Green Day, Avicii, Volbeat, Armin van Buuren, In Flames, Stone Sour, Timbuktu & Damn!, Johnossi, Eldkvarn, Bullet For My Valentine, Timbuktu & Damn!, Parkway Drive, Rebecca & Fiona, Nause och Icona Pop. Fler akter tillkommer. Biljetter säljs via www.eventim.se/bravalla

facebook.com/bravallafestivalen

mandodiao.com

facebook.com/mandodiao

 

Mando Diao