Bullet

Det walesiska rockmonstret Bullet For My Valentine våldgästar återigen Sverige. Till våren kommer Bullet For My Valentine till Sverige för två spelningar. Den 26 februari kommer de till Göteborg och Trädgårn och den 3 mars dyker de upp på Arenan i Stockholm.

Biljetterna släpps onsdag den 18 september kl 9.00.

Bullet For My Valentine har spelat ihop sedan 1998 men det var inte förrän 2006 som de sprängde sig in i metalscenens kollektiva själ. Med The Poison, som sålde guld, avyttrade över 1 miljon exemplar, tillskansade sig bandet en diger fanskara. När Fever kom, bandets trejde album, dundrade det in på den brittiska albumlistans femte plats och lade sig på en förnämlig tredje plats på Billboards listans Top 200. Deras mäktiga och tunga metal landade väl hos Kerrang som förärade bandet med deras ”Best British Band Award” både 2006 och 2010.

Temper Temper, Bullet For My Valentine’s absolut mest ambitiösa skiva landade på skivdiskarna i februari i år och har sedan dess gått varm både i radio och på de egna spelarna. Deras mörka metal med nedstämda gitarrer som agerar musikalisk backdrop till Matthew Tucks isande vrål har fått fansen på fall om och om igen.

Bullet For My Valentine är ett rutinerat liveband som turnerat jorden runt mer en ett par gånger och med Temper Temper i bagaget beger de sig ut ytterligare en vända för att ge fansen allt de behöver och lite till. Den brutala metalkvartetten dyker upp innanför de svenska landsgränserna i vår och sätter eld på våra törstande själar. Den 26 februari intar de scenen på Trädgårn i Göteborg och den 3 mars får Arenan i Stockholm smaka på samma medicin.

Datum

26.2 – Göteborg, Trädgårn
3.3 – Stockholm, Arenan – Fryshuset

Biljetter

Biljetterna kostar 360 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt  Ticnet-ombud.