• Arrangör

andersfriden_bullseyetalkshow_accessrock_tottie_06

Vad gör man om man besöker en show anordnat utav Bullseye – en talkshow mitt i prick, vad försiggår?

Vi skickade Tottie för att undersöka detta och kvällen till ära var det självaste Anders Fridén ifrån In Flames som satt i soffan bredvid Mattias Lindeblad som leder denna talkshow – typiskt osvenska att ha en talkshow! Chockerande.

Mat och dryck erbjöds vår Tottie, kvällen börjar med andra ord bra.

Var du på plats så vet du vad som hände, vi listar rakt av en del så att du kan ana vad du missade.

  • Inledningsvis får publiken visa upp hur mycket de vet om Anders Fridén och priserna till de mest utbildade är hämtade ifrån Fridéns hem, ett exempel på pris är en BIB som frontmannens mamma druckit ur.
  • Anders Fridén berättar om tidigare band han medverkat i, detta ackompanjeras utav bilder och videos ifrån dessa epoker. En video var t.o.m inspelad i Mikael Stannes (Dark Tranquillity) föräldrars garage. 
  • Vad gör Fridén när gitarrsolon spelas? Låt oss säga att Biffen (konsult åt In Flames och tekniker) och fyra-i-rad hjälper sångaren.
  • Självfallet avhandlades passionen för öl och whiskey.
  • Pilkastning frågeställare och utfrågad emellan! Vem vann? Vi vet.
  • Vi får veta att inte en enda textrad är skriven inför kommande skivan men de flyttar in i tysk studio nästa vecka. #IF2014
  • Vad har Fridén gjort av sina dreads? Han lade dem i en påse, som han tappade förlade. Lugn, han har hittat den igen så de finns i en påse någonstans.

Självfallet är alla som närvarade nu experter på allt som handlar om Anders Fridén! Vi tackar Bandit och Bullseye för en trevlig kväll och tipsar om att ni inte bör missa nästa omgång, Danko Jones (!) på Frölunda Kulturhus den 5:e november!

facebook.com/bullseyetalkshow

Kolla lite klipp ifrån tidigare soffsittare HÄR!

Vinnare utav BIB:en:

andersfriden_bullseyetalkshow_accessrock_tottie_04

andersfriden_bullseyetalkshow_accessrock_tottie_03 andersfriden_bullseyetalkshow_accessrock_tottie_01