• Arrangör

Children Of Bodum

I sommar släpper Finlands death metal-hjältar sitt åttonde studioalbum. Deras finska ursinne har tagit Children of Bodom till ett av världens mest erkända inom genren. Den 25 september kommer Children of Bodom till Stockholm för en spelning på Tyrol för att dagen efter besöka Brewhouse i Göteborg. Biljetterna släpps till försäljning den 15 april.


Med skivan “Something Wild” från 1997 har Children of Bodom gått från att vara “det där bandet från Finland” till ett välkänt namn på den internationella scenen med sin melodiska death metal. I hemlandet har de länge varit kungligheter och samtliga av deras sju album har mottagit en finsk guldskiva.

Deras sjätte platta ”Blooddrunk” placerades sig mot alla odds som nummer 22 på den amerikanska försäljningslistan, när den trängde sig förbi diverse RnB- och country-artister. Ett tydligt bevis på Children of Bodoms internationella status. De medverkade också på Giantour i USA tillsammans med bland annat Megadeth och In Flames. I Europa har de bland annat turnerat med Slipknot och Machine Head.

I juni kommer det efterlängtade åttonde albumet som fått namnet ”Halo of Blood”. Förväntningarna är höga och det ska bli en ynnest att bland annat få ta del av det nya materialet på nära håll i september månads lönetider.

www.cobhc.com 
www.facebook.com/childrenofbodom

Datum

25.9 – Stockholm, Tyrol
26.9 – Göteborg, Brewhouse

Biljetter

Stockholm: Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se,Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud.

Göteborg: Biljetterna kostar 260 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se,Kulturbolaget.seEventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.