• Arrangör

CradleOfFilth

Aktuella med nya albumet ”Hammer of Witches” beger sig Cradle of Filth ut på turné – den 19 november kommer de till Sticky Fingers i Göteborg och 23 november kör de på Debaser Strand i Stockholm!

Biljetterna släpps fredag 3 juli kl 09.00 på www.LiveNation.se

När det kommer till metal så blir det inte mycket hårdare än Cradle of Filth. Det brittiska bandet har varit aktiva sedan 1991 och har hunnit släppa hela 10 album. Den 10 juli släpps det elfte albumet, ”Hammer of the Witches”, och efter det åker bandet ut på turné.

I subgenren ”extreme metal” är Cradle of Filth ett av de allra största namnen. De sex bandmedlemmarna har uppträtt världen över och är bekanta namn på stora festivaler som Ozzfest, Download och Sziget Festival.

Med sångaren Dani Filth i spetsen släpper de snart det efterlängtade albumet ”Hammer of the Witches” – ett album som redan producerat den hyllade singeln och videon ”Right Wing of the Garden Triptych”. Skivan är också det första släppet med den nya gruppkonstellationen, där Marek ’Ashok’ Šmerda och Richard Shaw kommit in på gitarr (så att man nu kan använda sig av dubbla gitarrer) och Lindsay Schoolcraft introduceras på keyboard/sång.

November lär bli riktigt hårt och svettigt – med Cradle of Filth!

www.cradleoffilth.com

Datum

19.11 – Göteborg, Sticky Fingers
23.11 – Stockholm, Debaser Strand

Biljetter

Biljetterna släpps fredag 3 juli kl 09.00

Biljetterna till Göteborg säljs via www.LiveNation.sewww.StickyFingers.nu och www.Biljettforum.se

Biljetterna till Stockholm säljs via www.LiveNation.se,  www.Debaser.sewww.Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud.