• Arrangör
 Danko_Jones_0280_photocredit_-_Dean_Karr

Bandit.se:

Kanadas högexplosiva trio, med huvudpersonen Danko Jones i spetsen, är klar för Bandit Boat 16. Bandet är ett av de mest efterfrågade av Bandit Boats trogna publik. Den 15:e-16:e november drar Bandit Boat 16 ut på Östersjön.

”We’re very excited to get on The Bandit Boat. High Rockin’ on the High Seas? We’re in!” hälsar Danko Jones.

Danko Jones är ett av de mest spelade banden på Bandit de senaste åren. Bandet headlinade Bandit Rock Awards 2011. Nu tar vi med dem på Bandit Boat 16.

Danko Jones är en drömbokning. Bandets liverykte är vida känt. Bandit Boat 16 kommer bli ännu en episk kryssning. Vi är grymt stolt att presentera Danko Jones som höstens headliner”, säger Mattias Arwidson, programchef Bandit Rock.

Danko Jones har i mer än ett decennium skämt bort oss med en rad fulländade rockalbum. Därtill liveupplevelser starkare och intensivare än vad som borde vara möjligt. Med sin förkärlek till Sverige har vi genom åren dessutom fått en extra hög dos av bandet.

Bandit Boat lanserades i april 2006 och har två gånger om året sen dess levererat rockkryssningar kända för sin sköna stämning och starka line-up av svenska och utländska rockband.
På tidigare Bandit Boats har band som Black Stone Cherry, Mustasch, cKy, Hardcore Superstar, Alestorm, Raubtier, Korpiklaani, Pop Evil, Heaven’s Basement med flera lirat.

Bandit Boat arrangeras av radiostationen Bandit Rock i samarbete med Tallink Silja.

dankojones.com – facebook.com/dankojones – twitter.com/dankojones

bandit.sefacebook.se/banditrocktwitter.com/banditrock

För bokning av biljett: tallinksilja.com/bandit-boat 

bandit