• Arrangör
DARK FUNERAL
presenterar
20 years of Satanic Symphonies

1994 – året då Black Metal-scenen kokade i den nordiska hemisfären och Dark Funeral befann sig mitt i det. Under 20 år( ! ) har alltså Lord Ahriman och hans krigare spridit sitt sataniska budskap världen över, och det med stor framgång.
Flera album och ännu fler framgångsrika turnéer senare, är de ännu kvar för att sprida sitt mörker över oss. Ett nytt efterlängtat album släpps senare i år, men innan dess planerar de ännu ett stordåd:

Den 3 maj 2014 kommer Dark Funeral att ge dig en spelning som du förmodligen aldrig kommer att glömma. De utlovar en historisk afton, ännu ett betydande landmärke för den nordiska Black Metal-scenen.

Då Dark Funeral firar sina fantastiska 20 år på tronen, kommer de att erbjuda ett mycket exklusivt set, inklusive låtar från hela sin katalog och med fokus på det äldre materialet.

Bandet kommer att frontas av Emperor Magus Caligula. Utöver detta gör tidigare medlemmar unika gästinhopp. Vi kommer alltså att få se Themgoroth , Typhos , B- Force, Dominion och Gaahnfaust live på scenen för första gången sedan de lämnade bandet!

Dark Funeral har nog en hel del överraskningar i rockärmen kvar utöver detta…

Denna mycket exklusiva jubileumsspelning med titeln 20 years of Satanic Symphonies är ett absolut måste för både gamla och nya fans! En stor möjlighet som inget metal-fan bör missa.

Klubben, Stockholm den 3 maj 2014. Biljetter via Skrikhult.

www.skrikhult.se
facebook.com/skrikhult

darkfuneral.se
facebook.com/darkfuneral
myspace.com/darkfuneral
youtube.com/darkfuneral
twitter.com/darkfuneral
facebook.com/wolfensociety

WEBSTORE
diaboliswear.com
facebook.com/diaboliswear
myspace.com/diaboliswear

LABEL
Century Media Records GmbH
centurymedia.com

TOUR BOOKING:
http://www.dragon-productions.com
http://www.facebook.com/DragonProductionsOfficial

Biljetter: skrikhult.se