• Arrangör

DeepPurple_GetawayRockFestival_Dave_AccessRock-1-11

Efter en fantastisk och hyllad konsert på Getaway Rock i Gävle i helgen kan vi nu meddela att legendariska Deep Purple kommer tillbaka Sverige för att förgylla två kvällar i februari 2014. Den 8 februari intar de Göransson Arena i Sandviken och den 10 februari kliver de på scenen i Cloetta Center i Linköping. Biljetterna släpps fredagen den 16 augusti kl 9.00. 

Få band åstadkommer så mycket under sin karriär som Deep Purple har gjort. De är utan tvekan ett av de mest inflytelserika banden som någonsin gjort ett avtryck i musikhistorien. Säg den person som inte känner till det enkla men ack så magiska introriffet i ”Smoke On The Water”. Så är det bara.I mer än fyrtiofem år har de rockat hela världen och influerat generationer av musiker och tacksamt nog så verkar det inte som de har planer på att lägga av inom en snar framtid. Senast i april kom deras nittonde album ”Now What?!” som visar på en lekfullhet, ett sväng och en känsla för grymma melodier. Att ett band känns så här vitalt efter så länge är få förunnat, en känsla som både fans och kritiker delade.

Deep Purple har turnerat världen över under hela sin karriär och 2014 är inget undantag. Med ”Now What?!” i bagaget beger de sig ut på ännu en vända med sikte på att leverera till alla de som längtar efter mera. Bandet kommer till Sandviken och Göransson Arena den 8 februari och sedan följer en konsert i Linköping i Cloetta Center den 10 februari. Biljetter finns till försäljning den 16 augusti kl 9.00.

Datum8.2 – Göransson Arena, Sandviken
10.2 – Cloetta Center, Linköping
BiljetterSandviken: Biljetterna kostar 495-595 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, GoranssonArena.se samt i Göransson Arenas reception.

Linköping: Biljetterna kostar 495 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.