Deep Purple släpper sitt nya album Now What?! den 1 maj via earMUSIC.

Låtlista Now What?!:
1. A Simple Song
2. Weirdistan
3. Out Of Hand
4. Hell To Pay
5. Body Line
6. Above And Beyond
7. Blood From A Stone
8. Uncommon Man
9. Après Vous
10. All The Time In The World
11. Vincent Price



Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas