Deicide släpper sitt nya album In The Minds Of Evil under hösten via Century Media Records. Albumet spelades in tillsammans med producenten Jason Suecof (Trivium, August Burns Red, The Black Dahlia Murder, All That Remains, Whitechapet, DevilDriver).

Låtlista In The Minds Of Evil:
1. In The Minds Of Evil
2. Thou Begone
3. Godkill
4. Beyond Salvation
5. Misery Of One
6. Between The Flesh And The Void
7. Even The Gods Can Bleed
8. Trample The Cross
9. Banished By Evil
10. Kill The Light Of Christ
11. End The Wrath Of God

deicidestudio1 deicidestudio2