• Arrangör

DMDepeche Mode är glada att meddela att de kommer att spela en specialkonsert i Stockholm i Ericsson Globe den 27 juni. Efter att Peace & Love olyckligt fått ställas in har bandet tillsammans med Live Nation jobbat hårt för att hitta ett sätt för de svenska Depeche Mode-fansen att få uppleva Delta Machine Tour denna sommar.

Dessutom, som plåster på såren till alla fans, har bandet satt ihop ett specialerbjudande till Peace & Loves biljettköpare.

Depeche Mode erbjuder nu alla som har köpt en biljett till Peace & Love 50% rabatt på biljettpriset till Stockholmskonserten den 27 juni. Detta rabatterbjudande gäller från idag måndag den 3 juni kl 16.00 till onsdag den 5 juni kl 07.00. Erbjudandet gäller i samtliga priskategorier och det är först till kvarn som gäller.

För att ta del av erbjudandet går du in på tickster.com/pal2013. Du kommer att behöva referensnumret från din Peace & Love-bokning och följer sedan instruktionerna på hemsidan.

American Express förköp
Förköpsbiljetter till ordinarie pris finns till försäljning mellan onsdag den 5 juni kl. 08.00 och fredag 7 juni kl 08.00. Detta förköp är endast för American Express Kortmedlemmar och säljs via ticnet.se/americanexpress

Ordinarie biljettsläpp sker fredag den 7 juni kl 09.00.
Support
Som support ser vi inga mindre än svenska Shout Out Louds!

Datum

27 juni – Ericsson Globe, Stockholm

Biljetter

Biljetterna kostar 425-675 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.seTicnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.