Svenska metalbandet Enforcer släpper sitt nya album Death By Fire den 1 februari 2013 via Nuclear Blast Records. Albumomslaget är skapat av Jonathan Hultèn från Necromantic Art.

Enforcers sångare/gitarrist Olof Wikstrand kommentarer; ”The art captures pretty much everything we wanted from a cover. Simple and direct!”

Låtlista Death By Fire:
1. Bells Of Hades
2. Death Rides This Night
3. Run For Your Life
4. Mesmerized By Fire
5. Take Me Out Of This Nightmare
6. Crystal Suite
7. Sacrificed
8. Silent Hour/The Conjugation
9. Satan