drowningpool2012 (1)

Amerikanska hårdrocksbandet Drowning Pool släpper sitt nya album Resilience den 2 april via Eleven Seven Music. Albumet spelades in tillsammans med producenterna Kato Khandwalla och John Feldmann (The Used, Story Of The Year).

Bandet kommenterar albumet, ”Ultimately, it isn’t a new beginning or an end. It’s a continuation of the Drowning Pool legacy — and a fitting one at that.

Låtlista Resilience:
1. Anytime Anyplace
2. Die For Nothing
3. One Finger And A Fist
4. Digging These Holes
5. Saturday Night
6. Low Crawl
7. Life Of Misery
8. Broken Again
9. Understand
10. Bleed Wth You
11. Skip To The End

Bonus låtar:
12. In Memory Of
13. Blindfold