• Arrangör

Edguy

Skrikhult meddelar idag via sin hemsida att två av de tre Edguy-spelningarna i Sverige till hösten har fått ändra datum och i Göteborg har man även uppgraderat arenan. Detta för att slippa tvinga fansen att välja mellan Edguy och Accept, som var planerade att spela samma dag i Göteborg.
Från skrikhult.se:

”Då vi förstått att många människor blivit besvikna över att den tänkta konserten med Edguy på Brewhouse den 21 september krockar med konserten med Accept på Trädgår’n samma datum har vi tillsammans med bandet beslutat att flytta konserten till den 20 september istället. Förutom detta byter konserten arena från Brewhouse till betydligt större Trädgår’n så att fler får möjlighet att se bandet!

På grund av detta tvingas även konserten i Malmö byta datum. I Malmö kommer Edguy att spela som ursprungligen planerat på KB men nytt datum blir den 21 september.

De nya datumen:
20/9 – Trädgår’n, Göteborg
21/9 – KB, Malmö

Köpta biljetter gäller till de nya datumen. Har man ingen möjlighet att gå på konserten det nya datumet får återlösa sin biljett t.o.m. den 16/6.

OBS Spelningen i Luleå är som planerat den 23/9 OBS

Ytterligare kan vi nu bekräfta att inga mindre än FREEDOM CALL agerar support till Edguy på båda dessa spelningar! Tyskland, 90-tal och power metal. Oslagbar kombination, och Freedom Call är inget undantag. Med färska plattan ”Beyond” i bagaget har de etablerat sig i genrens absoluta toppskikt med sin melodiskt dynamiska musik och positiva energi. Ett måste att se live!”