EltonJohn

En av de absolut största artisterna och mannen bakom de tidlösa och episka låtarna Your Song, Tiny Dancer, Rocket Man och Candle In The Wind, Elton John, kommer till Friends Arena den 13 december för en oförglömlig konsert.

Biljetterna släpps till försäljning måndag den 11 mars kl 9.00.

Alla har vi hört Elton John strömma ut ur högtalarna och alla har vi en gång känt hur träffande hans musik är för våra hjärtan. I nära 45 år har han byggt en bombastisk karriär som är svåröverträffad och är utan tvekan en av världens största artister. Med över en kvarts miljard sålda album (!) och oräkneliga priser i många olika kategorier, däribland sex Grammys, är det svårt att förneka vilken slagkraft Elton John har haft inom musikindustrin och för generationer av musiker.

Under sin karriär har han haft över 50 listettor, blivit invald i Rock and Roll Hall of Fame, blivit adlad och även blivit rankad som den största manliga artisten i världen av Billboard Magazine. Och inte minst minns vi den tårfyllda versionen av Candle In The Wind som han framförde på Prinsessan Dianas begravning, en låt som än idag är den bäst säljande singeln i historien med 33 miljoner sålda exemplar.

Elton John har genom åren varit en stor vän av spektakulära shower och grandiosa föreställningar och är det något man kan vara säker på så är det att allt levereras med hela hjärtat och inget förbigånget. Senast Elton John var ute så var det med hans Greatest Hits-turné som möttes av fyllda arenor världen över. Nu är det dags igen, denna gång med turnén Goodbye Yellow Brick Road Tour som en del i 40-årsfirandet av albumet med samma namn. Vi ser fram emot en oförglömlig konsert i Friends Arena i Stockholm den 13 december.

Datum

13.12 – Stockholm, Friends Arena

Biljetterna kostar 550-895 kr och säljs via Live Nation, Friendsarena, Ticnet / 077-170 70 70, TicnetOmbud samt Friends Arenas biljettkassa.