• Arrangör

halestrom

Grammyvinnande metalbandet Halestorm kommer till Sverige igen med sin svettiga liveshow. Klart sedan tidigare är att bandet kommer vara support till Alter Bridge i Stockholm den 29 oktober, men nu kan vi också meddela att Halestorm intar Brewhouse i Göteborg den 30 oktober och KB i Malmö den 1 november för två egna brutala konserter. Biljetterna släpps till försäljning den 25 april.Halestorm har sedan de senast satte fot på svensk markvunnit en Grammy för ”Best Hard Rock/Metal Performance” som första tjejfrontade band någonsin, en triumf som sätter standarden högt. The Strange Case of…, bandets högoktaniga andra album blev snabbt en kritikerälskling och har klättrat långt upp på listorna världen över och fansen har varit som galna. Deras popinjicerade metalpunk har funnit sin publik som törstar efter feta riff och monstruösa refränger.

Sångerskan Lzzy Hale är en stjärna vars utstrålning bländar de flesta och tillsammans med sina bandkolleger har de sedan starten turnerat jorden runt mer än bara ett par gånger. Deras shower är elektromagnetiska och framförs som om de bara har sekunder kvar att leva.

Efter deras succéartade spelning på Slussen i Stockholm i höstas kommer nu bandet tillbaka till Sverige. Vissa av er kanske såg när Lzzy Hale gästade Slash när denne legend framförde Out To Get Me på Bandit Rock Awards i februari, men nu är det dags för bandet att bjuda på hela sitt register för den svenska publiken.

I månadsskiftet oktober/november kommer alltså Halestorm att bomba Stockholm, Göteborg och Malmö med sin låtarsenal. Känn peppen!

Datum

29.10 – Stockholm, Arenan (Support till Alter Bridge)
30.10 – Göteborg, Brewhouse
1.11 – Malmö, KB

Biljetter

Stockholm: Biljetterna till Alter Bridge kostar 370 kr + serviceavgift och säljs via Live Nation, Ticnet / 077-170 70 70, Ticnet-ombud.

Göteborg och Malmö: Biljetterna kostar 225 kr + serviceavgift och säljs via Live Nation, Kulturbolaget, Eventim, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.