• Arrangör

graveyard


”Sorry I’m late! I was hoping for Graveyard to play some more songs. Those guys are awesome”
 – Chris Cornell

Så sa Chris Cornell, sångaren i Soundgarden, från scenen på Putte i Parken förra året efter att ha kommit sent till sin egen spelning på grund av att han såg Graveyard spela.

Därför känns det helt självklart och extremt kul att kunna presentera Graveyard som öppningsakt när Soundgarden intar Hovet fredagen den 6 september.

Bandets självbetitlade debut, uppföljaren ”Hisingen Blues” och förra höstens ”Lights Out” är en trilogi som mynnat ut i stående ovationer, spaltmeter av nyuppfunna superlativ och inte minst en sann glädje för varje person som gillar sin dos av musik med en stor portion nerv.

Graveyard tråklar ihop sin musikaliska kuliss med lika delar blodigt gung, riv och driv. Helheten blir en oemotståndlig ljudmatta som briserar likt en atombomb mitt i en svettig klubb. För det är precis så man ska uppleva Graveyard. Live. Skivorna är fantastiska men live är bandets rätta element.

Kombinationen Graveyard och Soundgarden känns helt rätt och lovar en grym konsertkväll!

Datum

6.9 – Hovet, Stockholm

Biljetter

Biljetterna kostar 485-595 kr och säljs via LiveNation.seTicnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.