• Arrangör

gnr2017_600

Live NationNu är det klart att Guns N’ Roses ”Not In This Lifetime Tour” kommer till Sverige! Bandet och turnén visar inga tecken på att sakta ner – nu adderar de 30 nya stadionkonserter i Europa och Nordamerika och självklart är Sverige ett av de länder de besöker. Den 29 juni 2017 ställer sig inga mindre än Guns N’ Roses på Friends Arenas scen i Stockholm.

Biljetterna till denna otroligt efterlängtade konsert släpps på fredag den 9 december kl 9.00.

De har sålt över 2 miljoner biljetter bara under 2016 – året då det legendariska och ikoniska bandet återförenats för en turné med originalmedlemmarna Axl Rose, Slash och Duff McKagan för första gången sedan 1993. Turnén är den mest framgångsrika rockturnén under 2016 och har hyllats av både fans och kritiker – turnén har verkligen visat att attityden, energin och själen i både Guns N’ Roses och rockmusiken-scenen är minst lika stor som det var senast bandet stod på scenen tillsammans, för över två decennier sedan.

Det kommer bli en historisk konsert den 29 juni i Stockholm. Hoppas vi ses!

Guns N’ Roses är Axl Rose (sång, piano), Duff McKagan (bas), Slash (gitarr), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (gitarr), Frank Ferrer (trummor), och Melissa Reese (keyboard).

I Sverige har American Express Kortmedlemmar tillgång till förköpsbijetter före det ordinarie biljettsläppet med start tisdag den 6 december kl 9.00 till och med fredag 9 december kl 8.00. Biljetterna bokas via americanexpresstickets.se

Guns N’ Roses – Not In This Lifetime Tour 2017

29.6 – Friends Arena, Stockholm

Se fullständigt turnéschema på www.gunsnroses.com

Biljetter

Biljetterna släpps på fredag den 9 december kl 9.00.

Biljetterna kostar 525-995 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.seFriendsarena.seTicketmaster.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Friends Arenas biljettkassa.