• Arrangör

HCSS_Tim_Tronckoe_Promo04_2013

 

I över femton år har Hardcore Superstar svettats blod och hållit den svenska sleazefanan högst av dem alla. Från debutalbumet It’s Only Rock ’N’ Roll till den senaste partybomben C’mon Take On Me så har bandet levererat hits som stänker till och klistrar sig fast i reptilhjärnan. Imorgon öppnar Hardcore Superstar för Kiss på Friends Arena och därefter följer en sommarturné med spelningar i Sverige och Finland.

Hardcore Superstar är utan tvekan ett av Sveriges absolut största hårdrocksexporter med flera varv runt jorden i bagaget. Sedan debuten 1997 har bandet släppt flertalet guldsäljande album. Några axplock ur cv:t är det självbetitlade albumet från 2005 som nästlade sig in på en dröse årsbästalistor och Split Your Lip från 2010 fick toppbetyg av landets recensenter. Sedan dess har fans följt bandet både bakåt och framåt i tiden och genom hela deras frenetiska katalog av pumpande hårdrocksanthems som förgyllt mer än ett flertal blöta kvällar.

Under deras Dark Decadence-turné 2011 sålde de ut både Lisebergshallen i Göteborg och Cirkus i Stockholm och dragit fulla hus i Europa och övriga världen. Nu med C’mon Take On Me, mixat av ingen mindre Randy Staub (Metallica, Bon Jovi, Mötley Crüe), beger sig Hardcore Superstar ut igen på turné för att tillfredställa den eviga törsten efter mer party, en ack så god tid att glömma vardagens grå tristess!

Datum

1.6  Stockholm, Friends Arena
8.6  Helsinki, Kivenlahti Rock
9.6  Tammerfors, Sauna Open Air Metal Festival
4.7  Karlstad, Putte i Parken
5.7  Sundsvall, Sundsvalls Gatufest
6.7  Göteborg, Metaltown
27.7  Västervik, HojRock
15.8  Falun, Rockstad Falun
31.8  Knislinge, Helgeåfestivalen

http://www.livenation.se/