• Arrangör

Hardcore-Superstar2

Hardcore Superstar och Satan Takes A Holiday öppnar för KISS

KISS kommer till Sverige för en konsert på Friends Arena i Stockholm den första juni. Nu står det klart att inga mindre än svenska Hardcore Superstar och Satan Takes A Holiday öppnar för rockikonerna.

Efter åtta album och lika många världsturnéer firade Hardcore Superstar tio år som band med samlingsskivan ”The party ain’t over ’til we say so” som släpptes 2011. Nu är de aktuella med nya skivan ”C’mon Take On Me” som direkt gick in på albumlistans tredjeplats och mottagit strålande recensioner. Albumet har mixats av ingen mindre än Randy Staub (The Black Album – Metallica och Dr. Feelgood – Mötley Crüe).

 

Just nu är de ute på en Sverigeturné som mer eller mindre är helt slutsåld och därför känns det extra kul att det blir just Hardcore Superstar som öppnar för KISS på Friends Arena.

 

Först ut denna konsertkväll är trion från Stockholm, Satan Takes A Holiday. De slog igenom med sitt självbetitlade debutalbum 2010 som nominerades för ’Årets Rock’ på P3 Guld-galan samma år. Sedan dess har bandet gått från klarhet till klarhet. De har kritikerrosats för sina livespelningar, de har haft inte mindre än fem radiosinglar på P3´s spellista och de har förärats en plats i samma radiokanals ”Hall of Fame” för sin framgång med hiten ”Karma Babe”. 2012 släpptes uppföljaren ”Who Do You Voodoo”, ett album om de fortfarande turnérar på. I början av april ger sig bandet ut på vägarna i Europa. Just nu är Satan Takes A Holiday radioaktuella med singeln ”Radio”, som är ett samarbete mellan dem och succéproducenten Patrik Berger.

 

Tillsammans kommer dessa två band bjuda på den perfekta uppvärmningen inför det som komma skall – KISS!

Datum 1.6 – Stockholm, Friends Arena

Biljetter

Biljetterna kostar 495-725 kr och säljs viaLiveNation.seFriendsarena.se,Ticnet.se / 077-170 70 70, TicnetOmbud samt Friends Arenas biljettkassa.

Satan takes a holiday