Live Nation

Det kommer bli rått. Det kommer bli skitigt. Och det kommer absolut bli en brutal upplevelse att se High on Fire när de spelar på Debaser Slussen i Stockholm den 2 mars. Inget förköp, fri entré före kl 21.00.

Sedan starten under sent 90-tal har Oakland-trion hunnit med att släppa sex studioalbum och för varje skiva har ny mark erövrats. Med sin doom- och Black Sabbath-influerade stoner metal spelar nu High on Fire i en division för sig. Senaste alstret De Vermis Mysteriis, som släpptes tidigare i år, har fått ett utomordentligt mottagande och belönades bland annat av Pitchfork med 8,2 av 10 i betyg.

Giganter som Opeth, Metallica och Mastodon är bara några av bandets tidigare turnépartners som kan nämnas och med riffmaestron Matt Pike i spetsen äger High on Fire scenen. Det är skitigt, rått, tight och precis så ursinnigt inramat som en genuin metalkonsert ska vara när de släpper loss sitt mörka muller. Och exakt så kommer det att vara den 2 mars när High on Fire spelar på Debaser Slussen i Stockholm.

www.highonfire.net

Datum

2.3 – Stockholm, Debaser Slussen

Biljetter

Inget förköp. Gratis innan 21.00 därefter 100 kr i dörren.

high on fire press