ManicStreetPreachers

För 20 år sedan släppte det Walesiska alternative rock-bandet Manic Street Preachers sitt fjärde album. Everything Must Go är än idag ett av bandets mest framgångsrika album, med låtar som A Design For Life, Australia och titelspåret Everything Must Go. För att fira albumets 20 år beger sig bandet nu äntligen ut på turné igen och fredag den 22 april kommer trion till Münchenbryggeriet i Stockholm

Biljetter släpps torsdag 28 januari kl. 09.00 på LiveNation.se

The Manics har varit ett betydande väsen i musikvärlden sedan de bildades 1986. Med politiska texter och en något androgyn framtoning byggde bandet snabbt upp en hängiven publik och har nu nått kultstatus världen över. Bandet har släppt hela 12 studioalbum genom åren, där Futurology från 2014 är det senaste. Trion skördade stora framgångar med albumet This is my truth tell me yours med fantastiska låtar som If You Tolerate This Your Children Will Be Next och You Stole The Sun From My Heart, som nu är två moderna klassiker.

Till Sverige återvänder de nu för att fira 20-årsjubileum för den stilbildande och älskade skivan Everything Must Go, där bandet spelar hela skivan från start till slut som en del av kvällen – och som det inte var nog så toppar trion med andra hits och älskade låtar under deras 30-åriga karriär under den andra delen av kvällen. Fredag den 22 april lär bli en kväll att minnas för alla som har The Manics nära hjärtat!

www.manicstreetpreachers.com

Datum:
22.4 – Stockholm, Münchenbryggeriet