En av de största nykomlingarna i USA:s indierockflora besöker huvudstaden i vår. Imagine Dragons seglade direkt upp på Billboard-listans andra plats när deras debutalbum Night Visions landade i februari i år och har sedan dess åtnjutit en raketfärd rakt upp i stratosfären. Nu besöker bandet Debaser Slussen i Stockholm den 15 april. Biljetterna släpps till försäljning på fredag den 30 november.

Imagine Dragons må kännas som de kommit från ingenstans, men grunden lades med tre år av harvande på scener i hemstaden Las Vegas uppsjö av kasinon, krigandes om uppmärksamhet med blackjack-borden och slotmaskinerna. Innan skivkontraktet kom hade bandet producerat tre ep:s och fått en växande fanskara samt några explosiva låtar som figurerande i både reklam, radio- och i tv-program. Bandet hade blivit heta och Interscope Records var bolaget som till slut fick deras signatur. I och med hiten It’s Timekröp Imagine Dragons inte bara in i vårt medvetande, utan också på topplistorna hos bland annat iTunes och Spotify.

På Night Visions har Imagine Dragons samarbetat med Alex Da Kid (Eminem, Nicki Minaj, Rihanna) och skapat en skiva som äventyrligt undersöker nya vägar att ta sig fram i musiken. Sångaren Dan Reynolds röst kapslar in allt som hjärtat önskar och den musikaliska kulissen smeker våra örongångar på ett alldeles formidabelt sätt. Night Visions har blivit hyllat i både press och media – såväl som i bloggosfären – och fortsätter att erövra fans varje dag.

Den 15 april kommer Imagine Dragons till Sverige för första gången och när vi ser tillbaka på detta datum i backspegeln kommer vi önska vi befann oss på Debaser Slussen och fick uppleva detta ögonblick.

www.imaginedragonsmusic.com

Datum

15.4 – Stockholm, Debaser Slussen

Biljetter

Biljetterna kostar 180 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.seDebaser.se,Ticnet.se / 077-170 70 70 samt  Ticnet-ombud.