• Arrangör
 paparoach(1)

Live Nation

I november gör Sveriges stolthet In Flames sina enda två Sverige-spelningar för året på Hovet i Stockholm och i Scandinavium i Göteborg. 5 september släpper de dessutom sitt enormt efterlängtade nya album ”Siren Charms”.


Sedan tidigare är det klart att In Flames på Sverigekonserterna tar med sig Wovenwar och While She Sleeps, men som om det inte vore nog är det nu alltså klart att vi får se Papa Roach som Special Guests.

Ett tyngre konsertpaket får du leta efter. Än finns det några biljetter kvar, så passa på!

Band som Korn och Limp Bizkit banade vägen för Papa Roach. Kvartetten från Kalifornien slog igenom stort med ”Infest” från 2000, som hittills har sålt över 7 miljoner exemplar världen över och även inkluderar dunderhitten ”Last Resort”.

Bandet har under åren kört på och fortsatt växa och karismatiske frontmannen Jacoby Shaddix och hans vänner har hållit fanan högt och släppte 2012 sitt åttonde album, ”The Connection”. Precis som på de senaste albumen visar ”The Connection” en mer mogen sida av bandet, som idag blandar upp sin rap och metal med både glam och mer klassisk hårdrock. Papa Roach är en livedynamit av världklass.

Med en konsertkväll som inleds med brittiska tungviktarna While She Sleeps och amerikanska Wovenwar, och som sedan fortsätter med Papa Roach innan huvudakten, kan vi inte annat än att nöjt luta oss tillbaka och stoltsera med att Sverige i novembermörkret kommer bjudas på det tyngsta konsertpaketet på mycket mycket länge.

Den 6 november intas Hovet, den 8 november är det Scandinaviums tur. Vi ses!

Datum

6.11- Stockholm, Hovet
8.11 – Göteborg, Scandinavium

Biljetter

Stockholm: Biljetterna kostar 375-425 kr + serviceavgift och säljs viaLiveNation.se / AXS-ombud samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

Göteborg: Biljetterna kostar 375-425 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se,Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Got Event Biljett 031-81 10 20