Men tjeeena!
Kommer ni ihåg när vi gick ut med en liten tävling där ni skulle gissa vilket det nya blodet som rusar genom Access: Ådror är?
Det var ett tag sedan nu och vi hoppas att ingen har hållt andan i väntan på avslöjandet. Om någon har det, RIP.

Anledningen till förseningen av avslöjandet är pga orsak.

Inte nog med att ni tvingats ligga där på sträckbänken, vi har även utsatt er för Access: Lurendrejeri.
Sanningen är nämligen att alla fem av våra kandidater är nya Access: Crew! Vilka Access: Busungar vi är, inte sant?

 

Vilka är de nya?

Access: Strype

Självfallet är denna text på tvärtomspråket.
Strype är en kille på 25 vårar från Stockholm, just nu boende i Norrland, som brinner för musik och har ett galet stort intresse för dinosaurier och skräckfilm. Hyser agg mot pensionärer, särskrivningar och lök. Favoritbanden är Thin Lizzy, Van Halen och Extreme. Är troligen norra Europas sämste kock.
Strype är just nu aktuell som gitarrist i det ganska förhandsfavorit-tippade bandet Wildness.

Access: JJ 

Vi misstänker att ni har gissat upplägget för detta skojeri vid det här laget men för säkerhets skull så förtydligar vi att vår JJ är skribent på Sweden Rock Magazine, har vunnit priser för tidigare arbeten och har sedan två år tillbaka fastnat för fotografens uppdrag. Även JJ har kopplingar till de nordligare delarna av landet och han älskar trash och korv!

Access: Brockman

Brockman har jobbat 15 år på Pub Anchor samt över 10 år på Sweden Rock Festival. Intresset för hårdrock väcktes när han 12 år gammal smög in i sin äldre brors rum och tjuvlyssnade på hans hårdrocksplattor. Han gillar det mesta inom hårdrock så länge det inte är Volbeat, Manowar eller Sabaton. Dessutom lever han efter devisen att ”om jag inte kan tyda bandets namn från loggan, så kommer jag förmodligen inte digga musiken”.

Brockman frontar ett av landets mest Anchor-bokade tributeband och försörjer sig genom att sprida sin magiska röst över öppen hav och Lonkero.

 

Access: Hell

Självfallet är Hell en jävel till fotograf och hans skägg är 100% äkta!

 

Access: Proppen

Här skojade vi till det alldeles kolossalt, monumentalt och episkt.
När Dave bad Proppen skriva en egen presentation fick hon denna:

”Jag blev hooked på rock när jag var fyra år gammal och morsan spelade Highway To Hell för mig. Sedan dess har jag varit besatt av musik i allmänhet och hårdrock i synnerhet. Idag uppskattar jag allt från Marduk till Die Antwoord via Adele, Burzum och Wu-Tang Clan. Främst inriktad på skiv- och liverecensioner och syns ofta ute i vimlet runtom i Sverige. Är engagerad i det norrländska musiklivet där jag gör allt från att vara DJ och driva klubbar till att musicera själv. Har även varit med i både P3 och på SVT, varav det sistnämnda från sommarens Sweden Rock Festival där jag höll i en ’true school’.”

 

Vinsten då? Ptjao, eftersom att ingen gissade rätt så behöver vi en helt ny tävling för att tävla ut det fantastiska priset som Triffid and Danger ärade oss med. Vad sägs om att ni kommer med förslag på ny tävling och skickar det till nyicrew@accessrock.se?

Kanske vinner bäst förslag? Vem vet, vi är Access: Gör Som Vi Vill!