• Intervju

 

 

 

 

 

Jag tog ett kort snack med grabbarna från Imminence efter deras seger i Released Live & Unsigned delfinal 2, som hölls på Debaser Malmö den 27 oktober 2012.

Access: Hur känns det nu efter denna storslagna seger?
Imminence: Underbart, det är skönt att få höra alla goda kommentarer från juryn samt allt stöd på hemmaplan. Sedan Metaltown har det bara gått framåt, men det är nu vi tar det stora steget. Skulle vi vinna är det för övrigt första gången som Metaltown bokar samma band två år i rad.
Bara det blir historiskt.

Access: Hur laddar ni upp inför finalen i Stockholm?
Imminence: Vi kommer repa, repa och åter repa. Det här kan vara vårt stora genombrott och ingen ska säga att vi inte försökte. Vi kommer ge 110% oavsett vad och aldrig sluta kämpa för det vi tror på. Vi har tur då våra fans aldrig sviker oss, de finns alltid där och stöttar oss. Utan dem hade vi inte varit någonting.

Access: Vad har ni för andra planer utöver att ladda upp inför finalen?
Imminence: Vi håller på att skriva nytt material som ska spelas in för att bli en ny EP. Den kommer vara Born of Sirius baksida, då den följer samma koncept. Vi kan inte säga mycket mer än att den planeras att släppas i slutet av mars 2013. musikvideon till en ny singel kommer att spelas in och förhoppningsvis släppas lite innan den nya EP:n

Vi är jävligt glada, tacksamma och förvånade över vinsten ikväll. Vi vill tacka alla som röstat på oss, vi hade inte klarat det utan de som står bredvid oss hela tiden.

Recension utav Born of Sirius hittar du HÄR.