• Intervju

 

Vi ville kolla läget med killarna som spelar på sex(års)-festen för Crazy Nights den 17:e februari så vi (Tottie) finulade och knåpade ihop ett par frågor som vi sedan skickade till medlemmarna med elektronisk post.

 

HEJ!

 

För några år sedan hade Foxey en lovande karriär framför sig. Vad hände egentligen med bandet?

Vi körde på så oerhört intensivt ett tag, så till slut gick musten ur. Vi kom till en punkt där vi inte riktigt var inne på samma bana längre, så då gjorde vi slut.


Hur kommer det sig att ni valde att återförenas just nu?

Crazy Nights är så mycket hemma-arena för oss som det kan bli, så när vi fick förfrågan att köra ett gig på 6-årspartyt kändes det givet. Det är också kul att se vad som händer på publikfronten nu när alla i bandet har vuxit lite på egna håll.Är det en engångsgrej det här med återföreningen eller har ni mer planer för framtiden?

Det här är definitivt en exklusiv engångsgrej i nuläget, men man vet aldrig vad som händer längre fram i tiden.Har ni tid för Foxey också? Ni har ju trots allt rätt mycket på gång med era andra band nu?

Vi har fullt upp med våra ordinarie band med skivinspelningar, skivsläpp, turnerande och melodifestivaler, men en sån här liten avstickare har vi tid för!Tror ni att många gamla fans kommer dyka upp på spelningen?

Vi hoppas att alla som var med när det begav sig dyker upp. Det vore ju fantastiskt kul att uppleva en kväll år 2006 igen! :)Hur tror ni att reaktionerna blir när de får se er spela igen?

De som har sett oss förr kan nog bli väldigt nostalgiska, medan de som inte har sett, eller ens känt till oss, kommer få lite av en aha-upplevelse.Ser ni fram emot spelningen på fredag?

Det ska bli skitkul! Jag har en stark känsla av att det kommer bli ett jävla ös!Vad har vi att se fram emot? Kommer ni bjuda på något extra spektakulärt?

Varje spelning med Foxey är spektakulär. Det är lite det som är grejen. Man vet aldrig vad som kan hända!Hur kommer det sig egentligen att det finns en facebookgrupp för Foxey med endast en medlem och ett inlägg skrivet år 2007? Vad var tanken med den? (Hehe)

Haha, den måste jag kolla upp!Enligt Wikipedia betyder Foxey egentligen ”illaluktande” eller ”stinkande”. Hur kommer det sig att ni valde just det namnet?

Jag kommer faktiskt inte exakt ihåg hur det blev Foxey. Jag kommer ihåg hela namnvalsprocessen, men inte hur vi slutligen spikade Foxey. Foxey Lady?Hur pass stora festprissar är ni egentligen? Vem i bandet festar mest och bäst?

Vem som är mest och bäst i den kategorin är svårt att säga. Det är ju lite tillfället som gör prissen, men man kan nog säga att det inte är så jättemånga som slår oss på fingrarna när det gäller party.Kommer det att förtäras många öl för er del på Harry B James på fredag?

Det beror på hur du definierar många. Om ”många” är ungefär likvärdigt med antalet brutala snubbelfill Georg gör under ett gig så är svaret att vi kommer dra i oss hyfsat många. För de som inte är bekanta med Georgs brutala snubbelfill eller hans användning av dem är svaret kort och gott: ja, extremt många.Fox out!