• Arrangör

Efter elva album och flera tusen konserter gör nu D-A-Ds sångare Jesper Binzer solodebut med plattan ”Dying Is Easy”.

I april kommer han till Sverige för tre konserter.

13 april: Malmö, KB

14 april: Göteborg, Sticky Fingers

15 april: Stockholm, Debaser Strand

Den tredje november släpps Jesper Binzer soloskiva ”Dying Is Easy”. Efter 33 år med D-A-D kände Jesper att det var dags att göra något på egen hand. Så här säger han om tillkomsten av plattan: ”Att det skulle ta 33 år för att jag ska komma med en soloskiva kanske verkar märkligt men det är något jag inte tänkt på förrän nu. Och den nya plattan, den är mig, var jag är precis här och nu. Den har uppstått ur känslor, det är som bensin för mig i låtskrivarprocessen. Om ansvar och förlåtelse. Om livsglädje och dödsångest”.

Biljetter till spelningarna släpps tisdag 31 oktober 10.00 HÄR!