• Arrangör

JudasPress

Förra året släppte Judas Priest sitt senaste album Redeemer of Souls och det blev deras största listframgång i karriären. De brittiska kungarna av heavy metal är tillbaka, och nu återvänder de till Sverige för konserter på Löfbergs Arena i Karlstad den 4 december och Ericsson Globe i Stockhom den 5 december i år.

Biljetterna släpps på måndag den 29 juni kl 9.00.

Det finns inte många metalband med en sådan lång och framgångsrik karriär som Judas Priest. Med klassikeralbum som British Steel, Screaming For Vengeance och Painkiller och arenagiganter till hitlåtar som Breaking The Law, Living After Midnight och You’ve Got Another Thing Comin råder det inga tvivel: Judas Priest förtjänar sin titel som metalgudar. Det har pratats om att de efter förra turnén inte skulle fortsätta, men efter senaste dundersuccén med albumet Redeemer of Souls är de i allra högsta grad aktuella.

Judas Priest kommer till Sverige igen och lovar att spela alla favoriter från deras snart 45-åriga karriär och självklart bjuds det på låtar från deras senaste hyllade alster.

Missa inte när ett av de mest legendariska och inflytelserika metalbanden genom tiderna förärar oss med ytterligare ett besök. Kanske blir det det sista…