Playground Music:

Det är få genrer som sätter så stort pris och värde på riktigt bra sångare som den melodiska rocken. Många av de största rockrösterna huserar just i den här genren. När H.E.A.T släppte sitt debutalbum för 10 år sedan var det ingen som kunde missa den fantastiske sångaren; Kenny Leckremo. En röst som till och med de mest härdade kritiker kunde enas om var inget annat än magnifik.

Efter två album, succé i Melodifestivalen och en megahit i form av låten ”1000 Miles” så gick H.E.A.T och Leckremo skilda vägar.

Den 19 oktober kommer hans första soloplatta; ”Spectra”, och som ett första smakprov släpps nu singeln ”10 Years”. Som ett sammanträffande så var det just tio år sedan Leckremo albumdebuterade. Denna låt speglar allt som en människa kan gå igenom under en 10-års period; framgångar, bataljer, förluster, nya idéer och nya vägar framåt; både i det privata livet och i yrkeslivet.

Albumet ”Spectra” är sprängfyllt av melodisk rock där Leckremo både bejakar sin kärlek för AOR men även vågar plocka in influenser från såväl den tyngre rocken som från soulens värld.

Alla låtar har skrivits och producerats av Kenny Leckremo, med benägen hjälp från forne bandkamraten i H.E.A.T Dave Dalone, som även spelar gitarr på albumet.

Kenny/FB