Den alltid lika partyrockiga krogen Harry B James bjöd in till fest igår igen! Den här gången var det den återkommande fredagsklubben Crazy Nights tur att fylla år. Precis som väntat möttes man av en lång kö när man svängde upp på Regeringsgatan i centrala Stockholm. Det var tydligt att något speciellt var på gång. Inne på stället var det helt fullsmockat av folk med alla olika former, stilar och storlekar. Den enda skillnaden jämfört med andra fredagar var kanske att det verkade ligga en väldigt förväntansfull stämning över hela stället. Kan det ha varit på grund av de två banden som exklusivt återförenats bara för detta kalas?

Precis som det var lovat var nämligen både Lovestain och Foxey på plats och redo att leverera två grymma spelningar.

Lovestain, som innehåller medlemmar från Houston, Titan och Fishbone drog igång kvällen. Under spelningen står en stor del av besökarna framför scenen, dricker öl och dansar. De gör ett bra jobb med att värma upp den redan ganska varma publiken och kör ett schysst bas- och trumsolo innan de avslutar spelningen med den uppskattade låten Addicted To That Rush. De tar emot varma applåder när spelningen avslutas.

Många verkar ha sett fram emot Foxeys återförening och stämningen i lokalen är på topp när det är deras tur att överta scenen. Bandet som innehåller medlemmar från både Crashdiet, Dynazty, Good Time Boys och We Will Rock You har inte varit aktivt på några år och hade sett fram emot att få uppleva en till kväll som det kunde vara år 2006, då det begav sig. Det märks att bandet trivs att stå tillsammans på scen igen. Under de första låtarna avtar trycket i publiken lite men de allra flesta står kvar vid scenen. Headbangandet och festen kommer igång mer och mer och det blir ett hejdundrandes kalas till slut. Bandet börjar spela lite på Crashdiets senaste hit Generation Wild mitt i allt men slutar redan efter första versen for att förtsatta med Foxeys material som publiken hade sett fram emot att höra. När spelningen verkar vara slut vill publiken, som väntat, ha mer.

Då meddelar Andreas Vaple från dj-båset att de har en liten överraskning till oss.

De duktiga grabbarna Charlie och Chris roddar snabbt av scenen och Lovestains sångare Hampus går upp med sin gitarr for att spela och sjunga Kiss låt Crazy Nights för oss. Självklart uppstår genast allsång och partyt drar igång ordentligt. Sammanfattningsvis blev det ett riktigt trevligt barnkalas den har kvällen också.

Setlist: Lovestain

Falling Down
Get 2 You
Ticket To Heaven
Naughty Naughty
Addicted To That Rush


Setlist: Foxey

Girls On Trial
Backstage Love
Million Miles
When Time’s A Killer
Playing With Guns
Cream
Toys For BoysBäst: Toys For Boys och den fina versionen av Crazy Nights-låten.
Sämst: De oändligt långa köerna till damtoaletten.
Betyg: 7/10