• Festival

10/8-2012

Det är inför en stor och förväntansfull publik som de gamla etablerade rävarna i L.A. Guns rusar ut på största scenen, Röjet. Sångaren Phil Lewis är klädd i vita jeans, vit skjorta, svarta hängslen, hatt och en mask som har en stor kuk som näsa.
I samma stund som de kliver ut på scenen börjar regnet falla ner över oss i publiken.


L.A. Guns låter riktigt bra och är extremt energiska. Phil Lewis springer runt som ett litet energiknippe över hela scenen, dansar och vickar på höfterna i takt till musiken. Han talar om för oss i publiken hur snygga vi är och hur mycket de älskar att vara på Skogsröjet och spela för oss.
Han är på riktigt bra humör idag och meddelar att de gärna kommer tillbaka nästa år. Den roliga masken åkte dock av redan efter första låten.


The Ballad Of Jayne, Electric Gypsy och Sex Action är tre av spelningens alla höjdpunkter och publiken skriker som besatta efter mer när bandmedlemmarna tar en snabb vätskepaus mellan låtarna.


Det dröjer inte många låtar innan regnet avtar och solstrålarna mellan träden skiner genom röken på scenen. Det är otroligt mysigt och publiken sviker inte en sekund. Röjet, allsången, energin från bandet och det grymma ljudet från scenen gör detta till en oförglömlig spelning.


Bäst: Att man verkligen kände glädjen och energin från bandet enda ut i tåspetsarna.
Sämst: Det måste vara det där lilla onödiga skyfallet i början.
Betyg: 7/10