• Arrangör
  • Festival

 

PEARL JAM, KENDRICK LAMAR, POST MALONE, THE KILLERS, ZARA LARSSON, VERONICA MAGGIO OCH MÅNGA FLER BEKRÄFTADE

 

FESTIVALEN ÅTERVÄNDER TILL GÄRDET 2–4 JULI 2021

 

(16 december, 2020 – Stockholm, Sverige) Den andra upplagan av Lollapalooza Stockholm återvänder 2021 med en spektakulär line-up innehållandes bland andra Pearl Jam, Kendrick Lamar, Post Malone, The Killers, Zara Larsson, Veronica Maggio, DaBaby, Kacey Musgraves, Anderson .Paak & The Free Nationals, Doja Cat, Alesso, Lewis Capaldi, Playboi Carti, Jack Harlow och många fler. Lollapalooza Stockholm återvänder till Gärdet 2–4 juli, med något för alla, inklusive över 60 artister på 4 scener! Biljetter finns ute nu via www.lollastockholm.com!

2020 blev inte som någon hade förväntat sig. Trots det är vi mer än redo att förverkliga nästa års festival och vi är optimistiska att vi kan fortsätta arbetet med Lollapalooza Stockholm 2021. Fansen kan förvänta sig tre fantastiska dagar med livemusik i världsklass – både internationell och från Sverige.

Fredagen innehåller artister som bland andra Post Malone, The Killers, DaBaby, Galantis, Kacey Musgraves, Royal Blood, Blackbear, Fricky, Sabina Ddumba och Jack Harlow. Festen fortsätter på lördagen med uppträdanden från exempelvis Kendrick Lamar, Veronica Maggio, Anderson. Paak & The Free Nationals, Doja Cat, Afrojack, Dillon Francis, Dermot Kennedy, Miriam Bryant, Deportees och Victor Leksell. Festivalen avslutas på söndagen med otroliga artister som Pearl Jam, Zara Larsson, Alesso, Lewis Capaldi, Playboi Carti, Timbuktu & Damn!, Rival Sons, Dimitri Vangelis & Wyman, Sigrid och Iann Dior. Hela line-upen nedan!

3-dagars, 1-dags, VIP och Platinumbiljetter finns ute NU till försäljning via www.lollastockholm.com

Om Lollapalooza Stockholm 2021 av någon anledning inte skulle bli av garanterar vi att biljettköpare kommer att få möjligheten att överföra sin biljett till Lollapalooza Stockholm 2022 eller återlösa sin biljett.

Biljetter, line-up, nyhetsbrev och mer information finns tillgängligt på www.lollastockholm.com

Vi längtar tills vi får träffa alla på Lollapalooza Stockholm 2021 – 2–4 juli på Gärdet!

Lollapalooza startades av Perry Farrell 1991 som en turnerande festival och den är än idag, 27 år senare, en innovatör på festivalmarknaden. Lollapalooza var redan från starten banbrytande, inte minst när det kom till bredden av artister från olika genrers. Lollapalooza var också den första amerikanska festivalen att expandera till flera festivaldagar, den första med fler än en scen, den första att blanda in konst och aktivism på schemat, den första att aktivt sänka sina koldioxidutsläpp, den första att sätta elektroniska akter på största scenen, den första att skapa ett festivalprogram för hela familjen, den första att hitta sitt hem mitt i storstaden och den första festivalen att expandera globalt.

Lollapalooza har vuxit till en årlig festival av världsklass i Chicago, USA, tillsammans med länder som Chile, Brasilien, Argentina, Tyskland, Frankrike och nu även Sverige. Lollapalooza är en av de absolut största musikfestival-destinationerna i världen. Som en del i festivalens 25-årsjubileum 2016 utökades Lollapalooza Chicago till fyra dagar med över 180 artister på 8 scener som besöktes av 100.000 besökare dagligen.