• Video

Chasing Dragons finns med på Adrenaline Mobs nya album We The People, som släpps 2 juni via Century Media Records.

Låtlista We The People:
1. King Of The Ring
2. We The People
3. The Killer’s Inside
4. Bleeding Hands
5. Chasing Dragons
6. Til The Head Explodes
7. What You’re Made Of
8. Raise ’Em Up
9. Ignorance & Greed
10. Blind Leading The Blind
11. Violent State Of Mind
12. Lords Of Thunder
13. Rebel Yell