• Video


Carnifex har släppt en lyric video till Dark Days. Låten finns med på bandets nya album Die Without Hope som släpps den 4 mars via Nuclear Blast.

Låtlista Die Without Hope:
1. Salvation Is Dead
2. Dark Days
3. Condemned To Decay
4. Die Without Hope
5. Hatred And Slaughter
6. Dragged Into The Grave
7. Rotten Souls
8. Last Words
9. Reflection Of The Forgotten
10. Where The Light Dies